Franczyza

Oferujemy Państwu współpracę, na zasadzie sklepu firmowego, opartą o umowę franczyzową. Jest to sieć sklepów, w której w chwili obecnej funkcjonuje ponad 150 placówek. Sklepy te oferują wypiek pieczywa na miejscu, przez co jesteśmy w stanie zaproponować klientowi szeroką gamę, wysokiej jakości produktów.

Nasza oferta:

  • Sprawdzony system franczyzowy.
  • Umowa na czas nieokreślony.
  • Pomoc w weryfikacji lokalu.
  • Pomoc w zakresie przygotowania lokalu pod wymogi Sanepidu.
  • Projekt sali sprzedażowej zatwierdzonego punktu.
  • Kompleksowe wyposażenie w meble niezbędne do prawidłowego funkcjonowania sklepu (piec, regały, ciąg chłodniczy, ciąg mroźniczy).
  • Cykl szkoleń z zakresu znajomości asortymentu, prowadzenia wypieków, sprzedaży oraz ogólnych zasad funkcjonowania punktu.
  • Codzienne dostawy asortymentu.
  • Dostęp do elektronicznego systemu zamówień.
  • Bogata analityka prowadzonej sprzedaży.

Wymagania:

  • Własna działalność gospodarcza lub gotowość do jej założenia.
  • Możliwość osobistego zaangażowania, poświęcenia czasu na zarządzanie i pracę w sklepie firmowym.
  • Posiadanie lokalu wynajmowanego lub własnego o powierzchni min. 40-50 m2.
  • Możliwość podłączenia w lokalu prądu trójfazowego, siły 22 kW.
  • Posiadanie wkładu własnego potrzebnego do wykonania aranżacji i technicznego dostosowania lokalu w wysokości 30 000 - 50 000 zł.
  • Możliwość pokrycia jednorazowej opłaty licencyjnej, jako jedynego kosztu przystąpienia do sieci, w wysokości 12 000 netto.
  • Posiadanie książeczki sanepidu z aktualnymi badaniami na nosicielstwo.
  • Brak przeciwwskazań do pracy z produktami zawierającymi mąkę i drożdże.
  • Posiadanie aktualnego zaświadczenia o niekaralności.
  • Posiadanie silnego zaangażowania w rozwój własnej działalności.

WYPEŁNIJ FORMULARZ

Jeśli spełniają Państwo powyższe wymagania i są zainteresowani współpracą, prosimy o wypełnienie formularza online. Jest to pierwszy, bardzo ważny krok w nawiązaniu współpracy.

Kwestionariusz osobowy
  • CHARAKTERYSTYKA KANDYDATA
  • CHARAKTERYSTYKA KANDYDATA
  • CHARAKTERYSTYKA LOKALU
  • ZAKOŃCZENIE
I. Dane personalne
II. Wykształcenie


III. Kursy, szkolenia, licencje


IV. Doświadczenie zawodowe